Koraci do prijave do posla

Koraci od prijave do posla

Naša agencija povezuje nemačke poslodavce sa kandidatima, koji su u potrazi za poslovima različitih vrsta delatnosti i žele da rade u Nemačkoj. U nastavku teksta su opisani koraci koji vas očekuju od slanja prijave za posao do zaposlenja.
  1. Slanje prijave za posao – Pošaljite CV u inbox naše FB stranice Jobs in Deutschland | Facebook ili na mejl: info@toennies-invest.rs. Ukoliko nemate CV, pišite nam, poslaćemo Vam obrazac za popunjavanje CV-ja.
  1. Telefonski poziv – Naš HR specijalista će pregledati Vaš CV i kontaktirati Vas u najkraćem roku. Tokom razgovora ćete dobiti sve informacije vezane za poziciju za koju se prijavljujete (plata, smeštaj, radno vreme…). Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja.
  1. Intervju sa centralom u Nemačkoj – Ukoliko ste odgovarajući kandidat za objavljenu poziciju i odgovaraju Vam uslovi rada, sledeći korak je telefonski razgovor sa kolegama iz centrale u Nemačkoj, tokom kojeg ćete razgovarati o svom obrazovanju, radnom iskustvu i o dodatnim informacijama vezanim za radno mesto.
  2. Dobrodošli u novi tim! – Ukoliko ste uspešno prošli selekciju, dobijate ponudu i potpisujete ugovor. Postajete novi član tima uz našu podršku tokom procesa integracije. I dalje smo tu za Vas da Vam pomognemo oko svih administrativnih i ostalih pitanja.